El treball

de l´Hort

El treball de l´Hort

La comissió verda i l’ hort

L’escola està adscrita al projecte de l’Ajuntament Barcelona +sostenible en el seu àmbit escolar (antiga Agenda 21). Aquest  és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

La nostra escola com a moltes entitats de la nostra ciutat va signar el compromís ciutadà per la sostenibilitat 2012-2022  i creu fermament en la necessitat d’educar ciutadans compromesos amb l’entorn i sensibilitzar a  tota  la comunitat educativa sobre la importància de les petites accions  i com aquestes repercuteixen en el món que ens envolta .

L’hort escolar és entès com un eix transversal i espai de treball de tots els cicles educatius. Els alumnes, guiats per avis, pares i mestres: planten , reguen , treuen males herbes i fan el seguiment del creixement fins que toca recollir el fruit del seu treball.

Molts projectes més, relacionats amb la cura del medi ambient,  impliquen a tota l’escola : el reciclatge del plàstic i paper, l’ús d’embolcalls sostenibles, aspectes de contaminació acústica, el compostatge, el consum responsable…

Per a nosaltres qualsevol petita acció ajuda a millorar el nostre medi ambient i forma ciutadans actius  per  fer un món millor.